AANBOD & FAQ

Aandacht voor jezelf! 

Particulier

Voelkracht Sessies

1 sessie | circa 1½ uur | € 150,- 

5 sessies | circa 1½uur | € 725,-

Als particulier ben je welkom bij Voelkracht- complementaire zorg. Ik raad je aan 5 sessies te overwegen omdat de ervaring leert dat er na 5 sessies echt een verandering is.

Lichaamsgerichte therapie is complementaire zorg en valt onder de aanvullende verzekering. Afhankelijk van je verzekering kan je een deel van de kosten vergoed krijgen als je de nota instuurt. Meestal is dat ongeveer € 40,- per sessie. Check zelf bij je verzekeraar. 

Zakelijk | ZZP

Voelkracht Traject

5 sessies | circa 2 uur |  € 999,- excl. btw

Dit is inclusief mijn voorbereiding en afsluiting van de sessies, zo nodig kort tussentijds telefonisch of email contact. Je bent ongeveer 1½ uur bij mij in de praktijk.

Effectief bewustwording- en ontwikkeltraject. Je vraag is leidend. We starten waar je Nu bent.
Voelen | bewustwording | Inzichten | Heling | Verandering.

Burn-out – Depressie – Rouw Traject

8 sessies | circa 2 uur | € 1549,- excl. btw

Dit is inclusief: mijn voorbereiding en afsluiting van de sessies, zo nodig kort tussentijds telefonisch of email contact. Je bent ongeveer 1½ uur bij mij in de praktijk.

Herstel traject. De symptomen van rouw, depressie en burn-out komen erg overeen. Dat klinkt misschien vreemd maar het is zo. Je zit vast en je bent uitgeput. Vanuit het systeem bezien noem ik dit een fysieke depressie. Je autonome zenuwstelsel speelt een grote rol. Als je nooit eerder een fysieke benadering hebt geprobeerd is dit een heel goed idee. Met je hoofd alleen kan je het niet oplossen.

Voelkracht Ontwikkel Traject

10 sessies | circa 2 uur | € 1899,- excl. btw

Dit is inclusief: mijn voorbereiding en afsluiting van de sessies, zo nodig kort tussentijds telefonisch of email contact. Je bent ongeveer 1½ uur bij mij in de praktijk.

Diepgaand ontwikkel traject. Over een periode van een klein jaar werk je aan heling, persoonlijke ontwikkeling en groei. Je vergroot je (lichaams)bewustzijn en onderzoekt terugkerende patronen. Je committeert je aan dit traject en investeert in jezelf. 

Afspraak wijzigen

Jouw afspraak is speciaal voor jou gereserveerd. Afspraken die niet 24 uur van tevoren zijn afgezegd of een ‘no-show’ worden in rekening gebracht.

FAQ / veel gestelde vragen

FAQ

Hoeveel sessies zijn nodig? 

Dat is individueel verschillend naar situatie, wens en behoefte. Het is mijn ervaring dat de 5 sessies van een traject altijd bewustwording, beweging en verandering brengen. Er zijn cliënten die het fijn vinden om daarna nog vaker te komen voor persoonlijke en/of zakelijke ontwikkeling. Of ze komen na een tijd voor een ‘opfris-sessie’.


Hoeveel tijd zit er tussen de sessies van een traject? 

We plannen de sessies van een traject idealiter met 2 weken afstand van elkaar. Bij het 10-traject beginnen we om de 2 weken en daarna 1x per maand. Alles in overleg natuurlijk.


Wat als we een traject afspreken en na de intake blijkt dat het niet is wat ik dacht?

Dat kan altijd natuurlijk. Het is ook heel belangrijk goed te voelen of we bij elkaar passen. Is het niet zo? Dan even goede vrienden en dan betaal je natuurlijk alleen die eerste sessie.


Kan ik komen voor een kennismaking?

Natuurlijk. Je kan met mij kennismaken en mij ontmoeten (live, per telefoon of beeldbellen). Een sessie ervaren is echter zuiverder. Alleen een gesprek met mij laat niet voelen hoe het werk is. Vandaar dat ik aanraad een eerste sessie te doen. Daarna kan je altijd stoppen.


Kan ik ook een enkele sessie boeken bij jou?

Ja, dat kan. Ik werk alleen liever met een traject van 5 sessies. Daar is over nagedacht. Ik wil graag samen met jou werkelijk stappen kunnen zetten. Dat vergt commitment.


Hoe zit het met de BTW?

Voor particulieren ben ik niet btw-plichtig omdat lichaamsgerichte therapie valt onder de complementaire zorg. Voor zakelijk en zzp zijn de tarieven exclusief BTW. Er komt dan 21% btw bij het bedrag.


Kan ik iets vergoed krijgen?

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG en koepelorganisatie RBCZ. Lichaamsgerichte therapie voor particulieren is complementaire zorg en valt onder de aanvullende verzekering. Je kan aan het einde van het traject een nota krijgen met de data van de sessies. Afhankelijk van je verzekering kan je dan een deel vergoed krijgen. Over het algemeen is dat gemiddeld € 40,- per sessie. Dit verschilt per verzekeraar en per verzekering. Check je polis. Er is geen verwijzing van de huisarts nodig.


Ik ben ondernemer. Is de coaching zakelijk aftrekbaar? 

Jazeker. Kosten voor coaching die worden gemaakt voor zakelijke belangen zijn fiscaal aftrekbaar. Als je ZZP’er bent hangt de continuïteit van je bedrijfsvoering af van jouw persoonlijk functioneren. Deze kosten zijn aftrekbaar omdat ‘de kosten volledig worden gemaakt voor de zakelijke belangen van de onderneming’.


Ik heb een budget voor coaching van mijn werkgever. Kan ik dat bedrag gebruiken voor een Voelkracht traject? 

Dat kan! Voelkracht draagt bij aan je persoonlijke ontwikkeling, gezondheid en daarmee aan duurzame inzetbaarheid. Een traject bij Voelkracht komt in aanmerking voor het vitaliteit en persoonlijke opleidingsbudget van bedrijven. Overleg met jouw werkgever, ik hoor graag als een offerte gewenst is.


Kan je ook een verslag maken voor mijn werkgever?

Dat kan maar alleen in overleg en met goedkeuring van jou. Geheimhouding en discretie staan bij mij bovenaan. Voor een verslag breng ik € 100,- excl btw in rekening bij de werkgever voor mijn tijd.


Als je een gemaakte afspraak niet kunt nakomen? 

Dan kun je deze tot 24 uur van tevoren kosteloos verzetten. Bij afmelding korter dan 24 uur van tevoren kan de sessie in rekening worden gebracht i.v.m. de gereserveerde tijd.


Ik heb niet zoveel geld.

Ik maak altijd ruimte in mijn praktijk voor mensen met een kleinere portemonnee of voor studenten. Overleg met mij over de mogelijkheden. Aarzel niet. We komen er wel uit.

Beroepsorganisatie

Ik ben aangesloten bij de VBAG* en koepelorgansatie RBCZ als geregistreerd natuurgeneeskundig therapeut en massagetherapeut.

VBAG lidnummer: 21612021
RBCZ licentienummer: 207116R
AGB zorgverleners code: 90-047950
AGB praktijk code: 90-056523

De klachtenprocedure van de RBCZ is van toepassing.


*
Alle bij de VBAG aangesloten therapeuten zijn opgeleid op HBO-niveau, volgen continu nascholing en nemen deel aan intervisie en intercollegiale toetsing. Dit waarborgt de kwaliteit van de leden.

 Ik hoor graag wat ik voor je kan doen.