Inspiratie & motivatie sessies

Een uurtje inspiratie, motivatie en uitwisseling tijdens de lunch of borrel.

In de advocaten-wereld hadden wij jurisprudentie-lunches. Een praktisch, zinvol en leuk idee. Waarom bespreken we niet andere onderwerpen tijdens de lunch (of borrel)? Zoals voelkracht, lichaamsbewustzijn, welzijn, vitaliteit, veerkracht, verbinding, focus, tijd of waar er ook maar behoefte aan is op dit terrein.

Ik deel graag mijn jarenlange ervaring en kennis uit mijn praktijk om in jouw onderneming voelkracht en lichaamsbewustzijn een vaste plek te geven. Een sessie is een mix van kennisoverdracht, oefenen, ervaren en uitwisselen. De sfeer is luchtig, sprankelend, energiek en verbindend.

Deze uurtjes inspireren en motiveren je medewerkers aandacht te blijven houden voor zichzelf en hun staat-van-zijn. Ze leren en ervaren hoe dat te doen en waarom het een goed idee is. Hierdoor kan het steeds normaler en geaccepteerder worden dat op de werkvloer aandacht, ruimte en tijd is voor lichaamsbewustzijn en voor wat je lichaam je vertelt: voor voelkracht.

Voelkracht Coaching

A comfort-zone
is a beautiful place,
but nothing
ever grows there

Meer mogelijkheden

Daarnaast kun je mij altijd vragen een inspiratie- en motivatiepraatje te houden tijdens een evenement, een hei-dag, een team-uitje of waar dan ook. Ik kom graag. Een andere manier van kijken, andere woorden, andere verhalen. Even uit de comfortzone. Alsof er een frisse wind door je bedrijf waait. Onderwerpen natuurlijk in overleg, zie ook: inspiratie.

Neem contact op met Sara Oomen.
Bespreek de mogelijkheden of maak een afspraak.