Voelkracht Coaching

© 2022

Zachte kracht op het werk

Je voelkracht is de mate waarin jij in contact staat met je lijf en je gevoelens. Iemand met voelkracht zet zijn lichaam in als kompas in denken, voelen en handelen. Voelkracht verbindt hoofd en hart. Het brengt je bij je innerlijke wijsheid en je intuïtie.

Voelkracht Coaching is voor alle vragen op dit gebied. Ik help je graag uit je hoofd en in je lijf. Juist op je werk!

De drie voornaamste redenen om Voelkracht Coaching op jouw werk in te zetten:

  1. in het kader van preventie van uitval;
  2. ter versterking van innerlijk leiderschap;
  3. omdat het een oneindig potentieel aanboort: intuïtie.


Voelkracht
als preventie
De beste burn-out preventie en investering in duurzame inzetbaarheid is: blijven voelen, contact houden met het lijf en luisteren naar de signalen die het je zendt.

Voelkracht als leiderschapskwaliteit
Met voelkracht beheer je je ‘staat-van-zijn’. H
et kunnen herkennen, erkennen en bijsturen van je innerlijke staat is leiderschap en levenskunst.

Het hoofd denkt en het lichaam weet
10 jaar in mijn praktijk voor lichaamsgerichte therapie heeft mij een ding geleerd: voelen en lichaamsbewustzijn zijn cruciaal voor een goed leven. Het is heel simpel: we zijn zoveel meer dan onze gedachten. En dat ‘zoveel meer’ uit zich via ons lijf. Via gevoelens en emoties en gewaarwordingen en sensaties en ervaringen ‘van binnen’. Dat geeft ons precies de informatie die we nodig hebben om het pad te bewandelen dat bij ons hoort; als we luisteren tenminste!

Voelkracht Coaching

‘The intuitive mind is a sacred gift and the rational mind is a faithfull servant.
We have created a society that honours the servant and has forgotten the gift’

Albert Einstein

Voelkracht Coaching

Als Voelkracht Coach zet ik mijn kennis van het lichaam, mijn ervaring en alle passende werkvormen uit mijn praktijk in om jou verder te helpen op het gebied van lichaamsbewustzijn en voelen. Mijn ingang is altijd via het lijf. Ik coach lichaamsgericht.

Stress is mijn specialisatie. Ik werk met de metafoor van het schriklichaam (zie de gekleurde bal op de foto). Door te begrijpen en bewust te ervaren wat er fysiologisch en biologisch in jouw lijf gebeurd bij stress/schrik leer je reguleren. Het zenuwstelsel en veiligheid spelen een grote rol. Lees meer bij inspiratie.

Indien mogelijk heb ik een massagetafel of yogamat bij mij. Je wordt altijd uitgenodigd te voelen er te ervaren. Ik werk ook graag met vloerankers of tafelopstellingen voor het systemische perspectief. 

Mijn ontwikkelde voelkracht en intuïtie helpen jou om jouw voelkracht en intuïtie te versterken. 

Goed werkgeverschap
Geef je medewerkers de gelegenheid en moedig ze aan om dagelijks te VOELEN hoe het is. Wellicht nog wat onbekend maar zonder twijfel een wezenlijk onderdeel van goed werkgeverschap en een investering in je mensen en je bedrijf. 

Voelkracht Coaching
Voelkracht Coaching

Mogelijkheden

Maatwerk past mij het beste. Samen overleggen wat in de gegeven situatie in jouw bedrijf of voor je medewerker het meeste kan brengen. 

 Voelkracht Coaching© op het werk:

  • 1 sessie stress/het schriklichaam.
  • 4 sessies in 2 maanden.
  • 8 sessies in 4 maanden.


Voelkracht advies
bij specifieke vragen en/of thema’s en/of invulling van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.

Investering: € 125,- excl btw per uur op lokatie. 
exclusief reistijd – en kosten (afhankelijk van de afstand).

*Als werkgever kan je je medewerker ook een traject Voelkracht van 5, 8 of 10 sessies in mijn praktijk aanbieden. Zie onder de tab ‘aanbod en FAQ’. Dit past prachtig in het budget persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit.

 Ik hoor graag wat ik voor je kan doen.