Reviews

Reacties van clienten

Ik kwam bij Sara toen ik volledig uitgeput was door een jarenlang IVF traject (zonder resultaat) en een veel te stressvolle baan. Ik wist dat er iets anders moest, maar ik wist niet goed waar ik moest beginnen. Wat ik wel door had, is dat ik door alle stress het contact met mijn lijf en gevoel helemaal kwijt was geraakt. Ik zat alleen maar in mijn hoofd en voelde niet zoveel meer. Ik had me al die jaren afgesloten voor mijn verdriet, want als ik ging voelen kon ik niet meer vechten. Hierdoor had ik niet alleen dat verdriet niet goed verwerkt, maar kon ik helaas ook de ‘highs’ in het leven niet meer voelen. Ik bevond me in een soort niemandsland, waarin alles was afgevlakt. Mede dankzij de fijne sessies bij Saar, heb ik kunnen verwerken wat ik heb meegemaakt en ben ik weer in contact gekomen met mijn lijf en mijn gevoel. Waardoor mijn ‘body, mind & soul’ weer in balans zijn. En ik weer geniet van het leven!

Marja - In mijn praktijk

De rustige aanrakingen zorgen dat ik verbinding maak met mezelf. In mijn eigen tempo en met vertrouwen in elkaar durf ik stapjes naar binnen te zetten. Kijken naar, maar vooral ‘voelen in mijzelf’. Begrijpen wat er was en ontdekken wat er nu is. Soms daardoor heftig in beweging, maar toch geleidelijk naar iets rustiger vaarwater.  Het geeft mij inzicht en overzicht.  Meer verbonden met wie ik ben.

Bas - In mijn praktijk

Sara heeft de gave om je te lezen met haar handen. Ongelofelijk hoe zij precies aanvoelt wat er speelt ik je lijf en je gevoel. Prachtig hoe zij ook de connectie terugbrengt tussen die twee. Ik kwam bij Sara omdat ik níets meer voelde, mijn eigen kompas kwijt was maar ondertussen wel veel lichamelijke en emotionele klachten ervaarde. Sara heeft me liefdevol en zacht weer terug in contact met mijn lichaam gebracht en mijn gevoel. Mij stap voor stap geleerd dat voelen veilig is en helend. Door Sara heb ik weer leren vertrouwen op wat mijn lichaam mij vertelt en dat ik feilloos kan varen op mijn eigen kompas. Zo waardevol! Bijna niet in woorden te vangen.

Martine - In mijn praktijk

Bij Sara lukt het me om stapje voor stapje contact te maken met mijn ledematen, het denken los te laten, te voelen, te verbinden met mijn hart gebied, en longen. Te ademen.

Peter - In mijn praktijk

Rara, hoe vind ik Sara? Nou, bij puur toeval door te googelen op voeten massages in Amsterdam Zuid. En toen werd ruim 40 jaar aan actieve pijn in mijn linkervoet weggestreept door de krachtige handen van Sara. Blij mee en dankbaar voor. En zéér zéér aan te bevelen

Jan - In mijn praktijk

Ik kom al een paar jaar bij Sara. Sara heeft een hart van goud en kan HEEEL goed luisteren en is heel goed in haar werk. Ze leert mij om te kunnen en te mogen voelen, dus bewust naar mijn lichaam te luisteren.

S - In mijn praktijk

Via de praktijkondersteuner van de huisarts ben ik, toen bleek dat ik een burn-out had, bij Sara terecht gekomen. Sara neemt de tijd voor mij. Met gesprek en massage leer ik langzaam inzicht in mijzelf te krijgen. Een moment helemaal voor mijzelf. Het gaat niet om anderen maar om mij. Ik besta en ik mag er zijn. Ik leer anders en met vriendelijkheid naar mijzelf te kijken maar ook naar de factoren die mij veel stress geven. Emoties mogen er zijn. Ik hoef er niet meer tegen te vechten maar leer het te omarmen. Met massage leer ik mijn lijf weer opnieuw kennen. Ik leer mijn lijf weer te voelen en dat is fijn.

S - In mijn praktijk

Neem contact op met Sara Oomen
Geef kort aan wat ik voor je kan doen.