Reviews

Reacties van clienten

Ik kwam bij Sara op een moment in mijn leven dat alles me echt teveel was geworden door een ingrijpende gebeurtenis. Ik zat letterlijk en figuurlijk helemaal vast. Mijn lijf deed echt pijn en mijn gevoel stond uit. Met veel warmte, kundigheid en oprechte aandacht heeft Sara mij geholpen om weer te verzachten. Om mijn gevoel weer te (h)erkennen. Sara kijkt in haar sessies wat zich op het moment aandient en voelt vervolgens feilloos aan wat er op dat moment nodig/helpend/helend is. Haar holistische benadering heeft mij echt een belangrijke stap verder geholpen in mijn ontwikkeling als mens. Ik raad een traject Voelkracht bij Sara dan ook voor de volle 100% aan.

De sessies bij Sara ervaar ik als troostend en ze geven antwoord op al mijn bewuste en onbewuste vraagstukken. De combinatie van gesprek en aanraking en Sara’s eerlijke en duidelijke inzicht helpen mij ontspannen en het stukje voor stukje terugvinden van levensvreugde. Ik adem weer naar mijn hart.

Als ondersteuning aan mijn burn-out herstelproces werd mijn psychosomatische fysiotherapie geadviseerd. Omdat dat voor mij dat wat te klinisch voelde ben ik verder gaan zoeken en bij de praktijk van Sara uitgekomen. De eerste kennismaking met Sara voelde gelijk goed. De gesprekken met Sara zijn eerlijk, open en voedend. De massages zijn geweldig. Het is bijzonder te ervaren dat door enkel een, langdurige, simpele aanraking er zoveel in je lichaam in beweging komt. Het helpt mij de verbinding tussen hoofd en hart verder te herstellen.

Superblij met Voelkracht! Mijn naam is Aurore en ik ben 21 jaar. Ik ben Voelkracht tegengekomen tijdens de zomer van 2021. Tijdens deze periode had ik zware paniekaanvallen, hyperventilatie, angst en veel last van costochondritis. Sara heeft me verwelkomd en me laten voelen dat er vele manieren zijn om deze gevoelens te accepteren. Ik ben ontzettend dankbaar voor Sara en haar comfortabele approach naar alles toe. Ze leidt en support totdat je weer op je best voelt. Het is voor iedereen een aanrader.

Ik kwam bij Sara toen ik volledig uitgeput was door een jarenlang IVF traject (zonder resultaat) en een veel te stressvolle baan. Ik wist dat er iets anders moest, maar ik wist niet goed waar ik moest beginnen. Wat ik wel door had, is dat ik door alle stress het contact met mijn lijf en gevoel helemaal kwijt was geraakt. Ik zat alleen maar in mijn hoofd en voelde niet zoveel meer. Ik had me al die jaren afgesloten voor mijn verdriet, want als ik ging voelen kon ik niet meer vechten. Hierdoor had ik niet alleen dat verdriet niet goed verwerkt, maar kon ik helaas ook de ‘highs’ in het leven niet meer voelen. Ik bevond me in een soort niemandsland, waarin alles was afgevlakt. Mede dankzij de fijne sessies bij Saar, heb ik kunnen verwerken wat ik heb meegemaakt en ben ik weer in contact gekomen met mijn lijf en mijn gevoel. Waardoor mijn ‘body, mind & soul’ weer in balans zijn. En ik weer geniet van het leven!

De rustige aanrakingen zorgen dat ik verbinding maak met mezelf. In mijn eigen tempo en met vertrouwen in elkaar durf ik stapjes naar binnen te zetten. Kijken naar, maar vooral ‘voelen in mijzelf’. Begrijpen wat er was en ontdekken wat er nu is. Soms daardoor heftig in beweging, maar toch geleidelijk naar iets rustiger vaarwater.  Het geeft mij inzicht en overzicht.  Meer verbonden met wie ik ben.

Sara heeft de gave om je te lezen met haar handen. Ongelofelijk hoe zij precies aanvoelt wat er speelt ik je lijf en je gevoel. Prachtig hoe zij ook de connectie terugbrengt tussen die twee. Ik kwam bij Sara omdat ik níets meer voelde, mijn eigen kompas kwijt was maar ondertussen wel veel lichamelijke en emotionele klachten ervaarde. Sara heeft me liefdevol en zacht weer terug in contact met mijn lichaam gebracht en mijn gevoel. Mij stap voor stap geleerd dat voelen veilig is en helend. Door Sara heb ik weer leren vertrouwen op wat mijn lichaam mij vertelt en dat ik feilloos kan varen op mijn eigen kompas. Zo waardevol! Bijna niet in woorden te vangen.

Bij Sara lukt het me om stapje voor stapje contact te maken met mijn ledematen, het denken los te laten, te voelen, te verbinden met mijn hart gebied, en longen. Te ademen.

Rara, hoe vind ik Sara? Nou, bij puur toeval door te googelen op voeten massages in Amsterdam Zuid. En toen werd ruim 40 jaar aan actieve pijn in mijn linkervoet weggestreept door de krachtige handen van Sara. Blij mee en dankbaar voor. En zéér zéér aan te bevelen

Ik kom al een paar jaar bij Sara. Sara heeft een hart van goud en kan HEEEL goed luisteren en is heel goed in haar werk. Ze leert mij om te kunnen en te mogen voelen, dus bewust naar mijn lichaam te luisteren.

Via de praktijkondersteuner van de huisarts ben ik, toen bleek dat ik een burn-out had, bij Sara terecht gekomen. Sara neemt de tijd voor mij. Met gesprek en massage leer ik langzaam inzicht in mijzelf te krijgen. Een moment helemaal voor mijzelf. Het gaat niet om anderen maar om mij. Ik besta en ik mag er zijn. Ik leer anders en met vriendelijkheid naar mijzelf te kijken maar ook naar de factoren die mij veel stress geven. Emoties mogen er zijn. Ik hoef er niet meer tegen te vechten maar leer het te omarmen. Met massage leer ik mijn lijf weer opnieuw kennen. Ik leer mijn lijf weer te voelen en dat is fijn.

 Ik hoor graag wat ik voor je kan doen.